Straattaxi / Horecavervoer

Na een avond uit, een heerlijk diner in een restaurant, een gezellige avond in het theater, een bezoek aan familie of vrienden, of welke activiteit dan ook. Wij brengen u veilig en snel naar huis.

In onze taxi’s is de tarievenkaart duidelijk zichtbaar. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u onbezorgd instappen op weg naar waar u maar wenst.

Hoe werkt het?

U bestelt een taxi en bij het instappen wordt door de chauffeur de taximeter aan gezet.
Bij uw bestemming aangekomen rekent u het bedrag dat de taximeter aangeeft af met de chauffeur. Wilt u liever een vaste prijs afspreken? Geef dit dan tijdens het telefonisch bestellen van een taxi aan.

Standplaats Meppel

Onze standplaats is op de zaterdagavond en -nacht de Groenmarkt in Meppel. Hier zijn wij altijd te vinden indien u een taxi nodig heeft. Verder kunnen wij u ophalen op verschillende plekken en uitgaansgelegenheden binnen de regio zoals bijvoorbeeld: Meppel, Ruinerwold, de Wijk, Staphorst, Koekange, Rouveen, Giethoorn, Belt-Schutsloot, St. Jansklooster, Nijeveen, Ruinen, Havelte, Uffelte, Balkbrug, Nieuwleusen en alle andere plekken binnen de regio

Discotaxi

Het feest al onderweg laten beginnen? Dat kan bij Taxi Huisman! Elke taxi van Taxi Huisman is namelijk voorzien van een uitstekende geluidsinstallatie + subwoofer en sfeervolle discoverlichting.

Hierdoor is de rit meteen al één groot feest!

Ben je met grotere groep? Dan is onze een van onze discotouringcars natuurlijk ook een optie. Beschikbaar vanaf 9 personen. Voor meer informatie gaat je naar onze contactpagina of bel je met 0522-481131

Een klein voorproefje van onze kleine discobussen zie je in het onderstaande filmpje. Op de pagina Feestcafé op Wielen vindt je tevens een filmpje van ons rijdende feestcafé op wielen!

Vragen? Neem contact op!